13:41

Godmorrn!

Här sitter jag helt nyvaken haha :P Somnade typ 4 inatt och nu är klockan halv 2 så de e väl en rätt vanlig natt?

En sak har jag faktiskt att berätta :D de e att jag håller på att designa om min blogg.. de gör jag av två anledningar.. den första (och den viktigaste) är att själva bloggen ska vara smalare så de blir snyggare när jag mobilbloggar.. Tyvärr är deras app gjord på något konstigt sätt så man kan inte ändra storleken på bilderna, de blir lite konstigt med en stoor bred blogg och sen en liiten smal bild i hörnet haha.. därför tänker jag göra den smalare ;) Den andra grejen e att jag tycker att de e dags att göra en ny fräsh design :)

Nånting som inte är lika snyggt som min design kommer vara är jag nu hahah helt ofixad, trött, orakad tja allt som man kan vara ;)



Är jag konstig nu..?

Någonting som jag tycker e jävligt snyggt är killar som är välklädda.. Med de menar jag typ kostym, kavaj, slips skjorta osv.. Och då tänker jag lite på ordspråket "behandla andra som du själv vill bli behandlad" men kanske lite mer "klä dig som du vill att andra ska klä sig" eller nånting i den stilen ;)

Iallafall så har jag sätt en kostym som jag blev helt förälskad i!! De e en Emporio Armani kostym skiit snygg. lite business stil ;)

Så vad tycker ni? är de konstigt att ha kostym? såklart inte till vad som helst, utan om man ska på fest eller fin middag.. eller nånting sånt?




Priceless

Hejsan!! =)

Ligger nu i min säng och håller på att dö för jag är så jäävla mätt :S och jag som hade bestämmt mig för att gå ner i vikt haha, iaf så tryckte jag i mig en hel pizza och nu ligger jag och käkar chips.. :P

Jag kollar också på  min favoritfilm (för typ 10000:e gången..) Priceless är de iaf, en riktigt jävla bra film som jag tycker att ni alla ska se ;) Den handlar typ om en brud som ligger runt med olika rika gubbar och har de som "jobb" och sen en snubbe som jobbar på något lyxhotell dom bor på.. Riktigt bra är den! Kommer till och med före Titanic filmen (på min lista) ;)



Hermes 8D

Hej på er! Nu sitter jag här och tryker i mig en semla :D de ga ju semmeldagen igår.. men de va slut på både ica och konsum så jag fick vänta tills idag ist :P lite tråkigt men what to do? ;)

Iaf så har jag en ny blogg som jag verkligen gillar asmycke (glömde nämna den i mitt andra inlägg om favoritbloggar)  De är en mode blogg som jag tycker är riktigt bra! Han som driver den har verkligen smak för vad som är snyggt! me like! ;) Och så har jag (tack vare honom) hittat en sak som jag ska köpa nån gång snart när jag får pengar ;) de är en scarf/halsduk från lyxmärket Hermes :D

Jag har alltid trott att allt från hermes har vart skiit dyrt så pass att de inte ens är värt att kolla på.. Men de visade sig att de nästan bara är väskorna som är så sjuukt dyra (på 100.000 kr nivån) medans deras halsdukar/scarfs ligger på mellan 2-5000 kr.. Alltså missuppfatta inte nu.. de är mycke de med, men ändå så man kan spara tilll de :) Så de ligger på toppen av min "villhalista" ;)

Hoppas ni har de bra! Lägger upp bilder på  min nya frilla sen ;)

pusss!!

            

Mina 3 favorit bloggar :)

Hej mina sötisar!!
Nu tänkte jag göra ett inlägg om bloggar som jag följer och ibland får lite insperation av :D
tror inte att de finns nån "riktig" bloggare om inte läsar andras och ibland snor lite blogg-ideer (A) Dom flästa bloggarna jag läser är lite som min.. Tycker om att läsa andra bloggar som handlar mycke om mode, kläder, shopping, festande osv. ;) och såklart är de ett + om han är gay och snygg haha 

Jag kan ju börja med sveriges egna gaybloggare (Amir) En blogg som jag har följt länge och tycker är riktigt spännande att läsa. de bästa med den bloggen är att han tycker (precis som jag) om att leka och redigera bilder på ett kul sätt, min style till 100% ;)


Inte så tydlig bild men de e iaf jag och Amir 8D



En annan blogg som jag läser i stort sätt varje dag är min pary-polare Daves blogg.
En riktigt skön kille som verkligen har smak för vad som är snyggt. Han har sin helt egna coola stil och bryr sig inte om vad andra tycker. En bra förebild! Och han ääälskar att festa höhö precis som jag (A)


Kolla visst är han snygg!!



Och sisst men inte minst (eller..?) iaf är de Dessies blogg.. Vet inte varför jag läser den faktiskt.. Har fastnat för den bara Tycker att bloggen är underhållande.. så är de ;)
här har ni mina 3 favvo bloggar ;)

11:47

Här sitter jag ensam hemma ska snart till min kära mamma :)

Tänkte uppdatera bloggen lite och säga att jag lever och mår bra.. de blev inga inlägg igår (a) hade mycke att göra :/.. Idag ska jag bara vara hemma tror jag åker kanske in till stan en snabbis och träffar en kompis eller nått.. får se ;)

Nu måste jag in i duschen innan mammsen kommer och hämtar mig ;) och innan jag tar bilder.. annars får ni väl en hjärtattack :S

uppdaterar mer när jag är klar ;) puss på er!!



Alla hjärtans dag! :)

Hejsan! Då va de alla hjärtans dag idag :)

Jag får nog ingen alla hjärtans dag kyss/puss i år :( men jag är glad ändå ;)
Idag har jag sovit ut läääänge. sen ringde Carmen mig och frågade om jag ville ses en stund i stan, så vi tog en glass på donken :D efter de så ringde jag Alex och Elin och träffade dom en stund :) en rätt lyckad alla hjärtans dag faktiskt :D har fått massa kramar iaf ;)

Nu ska jag sätta mig och kolla på en film och mysa med min vovve :D Puss på er!


Shopping i vällingby

Tjabba tjena!! Har nyss kommit hem efter en liten shopping-runda med pappa :)
Vi åkte till vällingby centrum idag :D egentligen va jag bara ute efter ett par jeans men de blev ett par skiit snygga Tretorn skinn sneakers :D :D  i lite rödbrunt skinn med röda snören så jäävla snyga! Ritigt happy nu! ;)

Sen hittade vi de jag va ute efter från början också nämligen ett par mörkblåa skruvade G-star jeans jätte fina va dom! kommer passa bra med mina skor ;)

När jag kom hem och skulle smörja in skorna så kom jag på att jag har ju en gammal (second hand) Hollies skinnjacka i typ samma färg som dojjerna, så jag satte mig och smörjde in den med (A) hoppas den blir lika bra som jag hoppas hihi

Här är iaf dagens köp:






LOOOOVE MADONNA!

Har kommit fram till att jag älskar madonna!!

Jag är riktigt imponerad av henne! hon har påverkat världens musik och gör de fortfarande + att hon är så jävla snygg fast hon är 53 år gammal. Jag gillar både madonnas gammla musik från typ 80-talet och hennes nya musik :) riktigt jävla bra asså!

här är lite sköna låtatr med världens bästa madonna! :)







Och såklart måste en gammal goding få komma med ;)


Livet skulle vara så mycket lättare om man kunde sova..

God morgon!

aa rubriken säger väl vad mitt problem e just nu.. Jag har riktiga sömnproblem, ett problem som påverkar hela mitt liv just nu faktiskt.. för om man inte kan sova på nattan är de svårt att komma upp till skolan dagen efter :( Men fan nu har min blogg blivit värsta depp sidan :S och de ska den verkligen inte vara!! Så nu får jag sluta å gräva ner mig mer i skiten! ;)

Måndag. sitter hemma och kollar på tv, borde egentligen vara i skolan nu! Asså skolan är inte nånting som är kul.. men den är riktigt jävla viktig för ens framtid! och jag som verkligten vill saker med mitt liv behöver se till att sköta den.

Så här "snygg" är jag nu iaf hahaha :D



kväll..

Hej på er! kväll nu då.. jag sitter här i soffan och kan inte somna, har mycket i huvet nu och mår ritktigt jävla dåligt faktiskt :( alla hjärtans dag på tisdag och jag kommer vara ensam.. kanske en töntig sak att haka upp sig på, men de betyder verkligen att jag är ensam.. och just nu är en period av mitt liv som jag verkligen behöver kärleken som mest.. :(

Hoppas ni har en bra kväll iaf! :)


             

Sorglig söndag idag!

Inatt när jag skulle sova så tänkte jag kolla min fb en snabbis innan, och ser flera inlägg från olika personer att Whitney Houston har dött :( först trodde jag att de va ett skämt.. men sen länkar flera olika personer till nyhetssidor osv.. Nu vet vi iaf att de stämmer.. and i will always love you!

Vila i frid <3



QX gaygala

Tjabba!! Sitter här helt ensam hemma :(

har iaf ett askul tv-program att trösta mig med :) och de är inget mindre än qx gaygalan som jag spelade in i förrgår. haha riktigt coola människor är de där.. tvärr är ju jag transofob.. riktigt rädd för transor faktiskt.. :S men som jag alltid säger ska alla vara som dom vill! Så om folkt trivs med att klä ut sig till motsatta könen ska dom såklart göra de :D

Diggar verkligen deras gay-musik också haha de fanns en låt som hette typ "va lite gay" tror jag haha så jävla skön xD



God morgon!

Hej på er alla sötisar ute i världen haha ;)

Lördag morgon idag :) har nyss vaknat faktiskt :P skitt trött idag haha. va med en kompis igår och träffade massa nya fina killar och tjejer hos en kompis till honom.. lite dåligt förklarat kanske men ni fattar nog ;)

Idag ska jag bara sitta ensam hemma.. riktigt tråkigt faktiskt men men.. får kolla runt om de finns nån rolig som vill ses :) Nu måste jag käka frukost och duscha innan jag lägger upp bilder ;)

puss på er!!



Passar jag som tavla? =)


FREEDAG!!

Tjaa! fredag idag!! :D

Har nyss kommit hem. sitter och kollar lite på tv så jag tänkte passa på att blogga lite :D idag har jag vart i stan :) åkte förbi sture plan faktiskt haha och hittade ett halsband som jag MÅSTE HA! skiit snyggt efva attling. De fanns skiit fína smycken för killar och tjejer där :D tyvärr va min aaabsoluta favorit på 30.000:- nivån.. men den andra som jag gillade kostade inte mer än typ 1500:- i silver så man får väl nöja sig med de ;)


             

Snygga eller hur!! :)



Uppdaterar sen

Håller på att designa lite på en test-blog (kanske ska ha den designen sen) om den blir bra :)
uppdaterar mer sen
puss

Min dröm-kropp p G!! :)

Hej på er! Nu har jag slutat plugget för idag.. de e va faktist en ganska skönn dag där :D hemkunskap, bild och musik på en och samma dag :) bättre kan de ju inte bli (i skolväg) ;)

Och ännu gladare blir jag när jag kommer hem, ställer mig på vågen och ser att jag har tappat ett KG till 8D så jäävla glad!! hoppas verkligen att jag får en beach kropp i år!!!!

Nu ska jag sätta mig på tränings-cykeln och sen ta en suuper nice powerwalk :D:D



Börjar verkligen tröttna på blogg.se -.-

Hejsan allihoppa!! :)

Har länge känt att jag borde byta ut blogg.se mot något annat med lite mes stil/klass...
men har faktiskt inte hittat nått som upfyller mina krav... vill ha en blogg som jag styr koderna på de är nr 1 på min lista! :) sen så vill jag att de ska finnas möjlighet att köpa domänen alltså så de heter typ såhär: timeeboy.blogg.se ist.. och sisst men inte minst vill jag att de ska funka på ett enkelt sätt (utan att bilderna blir små) kunna mobilblogga!!

Så vet nån av er en så perfekt sida så skicka en kommetar :)



lonely im so lonely lalalalalaaaaa xD

Nu börjar alla hjärtans dag närma sig då :)

kul för vissa men för mig blir den nog inte nå speciellt alls faktiskt :( får se vad jag hittar på i år ensam kommer jag nog vara iaf.. eller ja jag har ju min fina familj här.. men de e inte samma sak...... i vanliga fall brukar vi få små fina hjärtgodisar eller nått då. men inte ens de kommer funka i år, efter som att jag håller på att gå ner i vikt, och om jag börjar äta godis igen kommer mitt sockersug kicka igång igen :S

Men vafan de finns väl större problem i världen + mitt liv också än att fira alla hjärtans dag sjäv ;)


WARNING!! Känsliga läsare bör inte titta på bilden under (A)


                         

16:05

hello!

nu har jag nyss kommit hem från plugget.. de gick asbra på provet, inga svårigheter för ett snille som mig ;)
va bara ett litet probem (a)

Nu ska jag sätta mig och bara ta de lungt framför tvn tror jag.. kanske fixar lite på rummet.. roligare än så blir de tyvärr inte idag :(

uppdaterar mer sen :D



Nu har jag bestämmt min belöning ;)

Tjaaa!!

måndag kväll idag då.. och imorn har jag nationella jäävlar vad nervös jag är :S men men de går nog rätt bra... man ska i allafall försöka tänka positivt ;)

Men nu ska jag berätta en sak som jag har bestämmt mig för:)

jag håller ju (som ni vet nu) på att gå ner i vikt :P har redag gått ner 5 kg så jäävla glad!! men inte tillräckligt nöjd :/ jag måste gå ner minst 5-6 kg till.. Och då när jag har gjort de ska jag belöna mig själv med en riktig modell plåtning (A) har kollat runt lite sånna där olika "modell för en dag" ställen och de kommer bli skiit kul!

hoppas bara att jag jag går ner de där fort, för jag börjar bli vääldigt sugen på att ta lite nya fina bilder på mig själv haha ;) vem vet kanske till och med blir en riktigt modell, man ska ju alltid ha drömmar xD

Nu ska jag snart försöka sova tror jag, så jag kommer upp imorrn till nationella -.-

God natt sov gott!! //Timeeboy


             


im back

Hej på er alla! :) De va ett bra tag sen jag uppdaterade. de beror på att de har hänt lite jobbiga saker i mitt liv just nu + att vädret gör de hela inte bättre.. Men med hjälp av fina vänner och familj så går de lättare

Nu har jag iaf tagit tag i mina intressen igen bla bloggen :) hoppas ni mår bra? 

förresten jag har en rolig sak att berätta :D jag har faktiskt gått ner 5 kg i vikt :) som jag hoppas ni ser ;) haha