Kanske ska satsa på att bli designer? ;)

Hej på er!!

Idag blir de en hemma-dag med pappa, brorsan och farmor =) Pappa håller på å fixa i lillebrors rum och farmor hjälper mig att sy haha. Att så å hålla på kan ju uppfattas som lite för fjolligt kanske..? men efter att ha designat sin egen fluga och sytt den (men liite hjälp) (A) så märker jag att de e faktiskt riktigt kul! :D

Och folk får tycka vad dom vill! ;)

här är iaf resultatet efter en hel kväll slit vid en gammal symaskin haha ;)




Visst är den snygg!! :D fan, man kanske ska bli flug-designer? :D


ååååhhh... -.-

Så trött på att såkallade "vänner" som bara ljuger snackar massa skit och inte går att lita på.. -.- speciellt tjejer.. asså vad är de med tjejer och skitsnack!? :S har ni inte bättre för er än att sprida massa falska rykten och ljuga?

nej jag menar såklart inte alla tjejer utan en speciell.. orkar inte gå in på massa detaljer så de blir ännu mer tjaffs, men bara så du vet håller du på sådär kommer du inte ha några vänner kvar. inte för att du har så många men dom små mobbade kompisarna du har kommer försvinna!


15:02

Halloj!

idag är jag hemma, mådde rätt dåligt igår (av lite för personliga skäl) så jag och mina päron bestämmde att idag fick bli en "vila-dag" ;)

Jag har ju inte vart så speciellt bra på att uppdatera, men de som gör mig sjuukt glad är att min statistik ökar med mellan 15-25 unika läsare varje dag, och sen har jag ju mina babys som alltid läser ;) men de gör mig glad i alla fall :D

Jag har faktiskt gjort en hel del kul saker dom senaste dagarna ;) jag har bla vart på en hårsalong å klippt, färgat mitt hår. jag har vart på nk och handlat lite på rean :) jag har firat min födelsedag 2 gånger och sisst men inte minst har jag äntligen blivit fri från mitt X så jävla skönt att han har slutat bomba mig med sms! :D

Hur har nu haft det? :)

puuuuss!



Haha jag slot skallen i nått jävla rör xD

Middag hos mormor.

Hej på er!

Fredag idag då :) slutade tidigt idag. så först träffade jag en kompis, sen åkte jag in till city och fyndade på NK rean :D hittade 3 st halsband i silver i nått märke som jag inte minns haha ;) skit snygga va dom iaf ;) och gissa vad dom kostade.. :O bara 100 kr styck så jag är riktigt nöjd med mina fynd. Nu sitter jag hemma hos mormor med mamma, vi ska strax åka :P jaja laddar upp bilder när jag kommer hem.

puss!

En liten förklaring..

Tjaa!

Som ni kanske märker har jag inte vart speciellt bra på att uppdatera min blogg (så mycket som jag vill). De beror på flera saker. bla har jag och mitt X gjort slut, de är en sak som är lite jobbig. Sen har de vart mycke med skolan och en sak till som jag faktiskt inte vill gå ut med på bloggen men jag har suttit i rätten 2 gånger (bli inte oriliga, jag har inte gjort nått) men de e saker som ändå påverkar min vardag och gör att jag inte har tid att blogga så mycket.. Jag har iaf försökt att göra minst 1 inlägg per dag, och de är ändå helt okej, eller hur? ;)

Ville bara förklara lite hur de ser ut. Jag ska försöka bli bättre på att skriva :)

Nu blir de en långpromenad med pappa, och sen förhoppningsvis lite internet shopping på H&Ms nya Versace Cruise kollektion ;)

puss på er!


Skräckfilm

Godmorgon!

uuch vilken ångest!! Vaknade nu.. En sak som ni inte vet om mig är att jag äter sömntabletter varje kväll.. varför är rätt svårt att förklara, men de handlar om att kunna slappna av och inte tänka så mycke på olika saker, typ som alla sömnmediciner. Men iallafall så vanade jag för en stund sen av att carmen ringde haha och nu sitter vi och kollar på en skräckfilm. =)

Hoppas att ni har haft en bra dag och lärt er mycke haha
nu ska jag kolla vidare ;)




så här ser jag ut nu, en riktgit fuuul bild men hade brottom när jag tog den haha

uppdaterar från skoolan ;)

Godmorgon!

kom väldigt tidigt till skolan idag så jag tänkte göra ett inlägg medans jag väntar på att första lektionen ska börja ;) Idag blir de nog en ganska lugn skol-dag. Ska nästan bara ha roliga saker, iaf hemkunskap och musik två av mina favorit ämnen :D

Efter plugget ska jag hem, och gissa vad jag ska göra..? ;) Jo jag ska ta en joggingtur! =)
har verkligen kommit igång med mitt aktiva liv nu. så de blir nog bra :D

hoppas att ni har en bra dag i skolan/ på jobbet, så uppdaterar jag mer sen :)
pusss


20:39

Hello!

Nu har jag och pappa nyss kommit hem efter en jobbig men skön powerwalk =) Vi har bestämmt oss för att bli mer hälsosamma och få snyggare kroppar :D Allt tackvare big loser sverige xD

Men men nu ska jag blogga om de jag egentligen tänkte ;) har shoppat både idag och igår och hittat en del saker :D Igår köpte jag en röd tjocktröja och ett par hollister mjukisar 



           


Och idag var jag med pappa på bromma blocks och köpte en mörkblå tjocktröja från H&M och två t-shirts från Jack and Jones :D




Shopping nu

Hej sötnosar!

Idag är de tisdag =) Och jag ska faktiskt iväg och shoppa med pappa idag :D Igår var jag och Carmen inne i stan och handlade lite, jag köpte ett par mjukisar från Hollister, En tjocktröja från H&M och ett par stickade strumpor från jack and jones :)

Nu måste jag springa iväg till bussen.

uppdaterar med bilder senare :) pusss

Vad är de för fel..?

Nu är de så att de är något fel med min dator, så jag kan inte lägga upp bilder just nu.. -.- riktigt jobbigt när man har tagit bilder som man vill lägga upp, men men..

Kom hem för en stund sen efter en häärlig vinter promenad med pappsen och hunden :)
Resten av kvällen blir nog bara en städ/tvätt-kväll här hemma. Har inte speciellt mycke rena kläder här hos pappa.. så jag måste verkligen se till att de finns kläder till imorn haha ;)

Imorgon ska jag troligtvis in till stan och träffa Carmen :) vi ska till nån affär och kolla eller köpa lite nya kläder, sen blir de väl nån fika på waynes eller så.

Vad ska man lägga upp då när man inte kan lägga upp bilder..? Känner mig så handikappad -.-
hmm.. de får bli lite sköna låtar nu, så får vi hoppas att kameran funkar sen :) 

pusss





mama i'm in love in a Armani bag...

Godmorgon!

Söndag idag.. inte mín favorit dag om man säger så, men man får sova ut så de e väl en liten tröst iaf... En sak som är ännu mer tröst är att jag ska köpa en ny väska, en Giorgio Armani närmare bestämmt =) Har ju som ni vet nyligen fyllt år, och dom flesta av mina nära och kära vill att jag ska köpa mina egna födelsedagspresenter så jag får de jag vill ha ;) Och jag behöver verkligen en ny skolväska. Så de blir två flugor i en smäll eller vad man nu säger ;)


     
       
              Här är den!! Visst är den snygg!? en svart läder-messengerbag med guld detaljer 8D 

Lyckad födelsedagsfest =)

Hejsan!!

Nu har alla mina kära släktingar åkt, och jag ligger här i min säng och tänkte göra ett litet inlägg om kvällen som vart mycke lyckad! :)

Först käkade vi (chili con carne), sen gjorde vi egan glass i vår nya glassmaskin :D och tillsist satte vi oss och jag fick öppna lite försenade födelsedags presenter :)
Jag fick bla en skitsnygg filt i puskpäls som verkligen ser äkta ut :)

Nu har jag berättat lite kort om kvällen :D
och jag hoppas att ni också haft en asbra kväll!!


             


Födelsedagsfirande =)

Godmorrn! :)

Lördag idag då, och Carmen har precis åkt hem -.- frågan är vad man ska hitta på idag då..

De kommer lite släkningar ikväll för ett (sent) födelsedagsfirande, men nu under dagen vet jag inte..
Kommer nog bara sitta hemma och kolla datan och fixa mig lite för kvällen =)

pusss!



18:25

Hejsan!
Nu har jag precis käkat middag med familjen + Carmen. De blev våran fredags-specialare Tacos :D
Vi hyrde en film också, så vi ska snart sätta oss och kolla på "Jag saknar dig, jag saknar dig!" haha inte min typ av film kanske men jag har läst typ halva boken (i skolan) så jag måste ju veta vad som händer ;)

hoppas att ni har en trevlig kväll!
pusss!!



Back home!

Hej på er!

Idag är de fredag efter skolan (den bästa tiden på veckan!) :) har precis kommit hem från skolan så jag tänkte göra ett snabb-inlägg innan jag ska till ica med mamma ;)

veckan har vart suuper stressig/jobbig.. och hade inte klarat av den utan min BFF Carmen!!!!
Nu måste jag springa ner till bilen hon står och tutar haha. puss!



Börjat med nationellaprovet...

Hejsan mia gulliga bloggläsare! =)

Nu är de bara en dag kvar på den här veckan (riktigt skönt med helg!) de har faktiskt vart en slitig vecka.. har bla börjat kolla på nån del av nationellaproven (en del som man får kolla på innan de är dags haha) Nu sitter jag hemma hos mormor. Åkte hit efter plugget + Carmen har inte slutat än.

Hoppas ni har haft en super bra vecka :)

pusss!!



sweet 16

Godmorgon alla bloggläsare! :)

idag är det söndag. och imorgon är de måndag och vet ni vad de betyder? ;)
att jag fyller år, och en annan rolig sak som händer är att min BFF Carmen kommer och ska bo här hos moa den här veckan :D så jääävla asbra kommer de bli!! =)

Imorgon har jag studie dag så de blir bara massa födelsedagsfirande och bloggande för min del :D

Hoppas ni haft en bra helg! :) de har jag, iof har jag nästan bara sovit hel helgen haha ;)
men men nu ska jag in i duchen innan älskling kommer :)

puss å kram



Fredag :)

God morgon! Har gått upp för en stund sen somnade kl.. hmm.. sent iaf :P
Fastnade framför en lite rolig film (priceless) Som jag absolut tycker att ni ska se ;)

Nu ska jag sätta mig och käka fukost :) uppdatarar mer sen.

pussiluss


             

Kvälls-prommis =)

Nu ska jag och älskling ut på en promenad :)
skönt att komma ut å få lite luft. Sen blir de nog bara att komma hem och kolla på nån film eller spela nått spel och sen sova. Vi är aströtta båda två :P

Hoppas ni har haft en bra dag! så uppdaterar jag mer imorn :)

puss på er!



Uppdaterar snart ;D


Snart pizza med älskling.

Hej alla Timeeboy blogg-läsare! Nu har jag precis vaknat :S (hoppas att inte pappa eller mamma läser bloggen idag hehe.. Nu ska vi alldeles strax (jag och älskling) gå iväg till en pizzeria här i närheten och köpa oss en varsin barnpizza, världens bästa frukost-lunch-middags-måltid ;)

Hinner inte ta några nya bilder nu... för vi ska hoppa in i duchen och sen rusa iväg innan pappa kommer hem :p
så ni får nöja er med en bra gammal goding: ;)



Time to sleep!

God kväll alla sötnosar! Jag sitter här på rummet med min älskling, och vi ska strax sova :) 
men vi va så pigga båda två så vi gick ut och rökte och tog lite bilder för en stund sen ;)
         
men nu e klockan typ 10 över 3 och jag börjar bli riktigt trött ;)

sov gott! puss :)


             

Gott nytt år!! :)

hej på er alla! Nu är de 2012 då ;) känns inte så speciellt för mig, och egentligen firade jag nyår dagen innan på båten :P de va riktigt kul faktiskt :) trodde de skulle vara rätt tråkigt speciellt utan min bebek ;)

En riktig party kväll blev de iaf :) va uppe hela natten somnade vid halv 12 dagen efter (nyårsafton) så jag har legat och sovit i typ 3-4 dagar nu haha.. har därför inte bloggat..

Ville bara berätta att jag är vid liv ;) och att jag kommer börja uppdatera mer igen nu :)

puss på er!






Ja, jag va aspackad haha :P