Ett av mina sista inlägg på ett bra tag.. <3

Hej sötisar! Jag har som många av er vet en väldigt jobbig period av mitt liv nu.. det beror på många saker.. men en en sak som gör att jag mår väldigt dåligt är att socialen inte tycker att jag kan bo hemma..

De här är ett svårt inlägg. för jag öppnar mig väldigt mycket nu och berättar mina personligaste saker för allmänheten.. vilket känns jobbigt..

Jag ska iaf flytta till ett behandlingshem.. bla för mina tidigare ätstörningar, panikångest osv
behandlingshemmet ligger mitt ute i den skånska skogen långt ifrån allmänheten :(

Vet inte riktit vad jag ska säga mer.. jag är helt förstörd! och mår riktigt jävla dåligt! Ekerö socialtjänst har förstört mitt liv på så många olika sätt! och dom tar ifrån mig så sjukt mycke.. eller allt i princip. Jag kommer inte kunna träffa min familj och mina vänner som betyder allt för mig :( jag kommer inte heller kunna blogga, bloggen som är ett av mina största intressen :(

Som tur är har både jag och mina föräldrar advokater som jobbar för att jag ska komma hem så fort som möjligt. så det är mitt största hopp! Ni ska veta att de gör ont i hela mig när jag säger att jag kommer behöva stänga ner bloggen ett tag.. eller alltså den kommer finnas kvar men jag kommer inte kunna uppdatera :(

kärlek till alla mina fina bloggläsare! Ni betyder mycket för mig! Håll koll på boggen för jag kommer inte försvinna! en vacker dag ser ni ett inlägg här igen :) Inte ens socialtjänsten kan stoppa mig!
puss på er! <3

ny keps :)

Nyss kommit hem igen

Tog en sväng till stan och fikade med en kompis :) super mysigt! :) Så nu har jag somsagt precis kommit hem. Fick med mig en ny keps också (a) en snygg men ändå billig från inter sport (tror jag de va) ;) och röd är den också 8D har insätt att röd är verkligen min färg so thats nice! :)

Just nu sitter och lyssnar på musik och tittar på projekt runway + chattar + bloggar... alltså jävlar vad jag kan göra saker samtidigt :O hoppas ni haft en lika skön dag som mig!

Ja, jag har pluggat också haha ;)


            


Spännande bok! :)

godmorgon!

hade en rätt kämpig morgon imorse... tyvärr blev de en hemma dag pga de.. så idag blir de att vara hemma och plugga.. Jag känner mig rätt skoltrött just nu.. även fast jag trivs superbra i skolan jag går i så börjar jag känna mig lite trött på de nu.. Men de e en så pass viktig del av livet så de e bara att bita i de sura äpplet eller vad man säger ;)

Jag har ju så många mål och drömmar också så de gör skolan ännu viktigare! Och jag vet att jag kan bli någonting stort! :) Nu ska jag käka frukost och duscha, de känns ändå viktigt att inte släppa alla regler och rutiner bara för att man blir hemma en dag. utan att jag ser till att komma upp, göra mig iordning och sen plugga fast hemma. Så tar jag nya tag med plugget imorgon :)

Uppdaterar mer sen hörrni. Förresten jag har börjat läsa en spännande bok som handlar om en kille som haft de svårt i livet och en jobbig uppväxt osv. Den lilla professorn heter den. Rekomenderar den verkligen! riktigt bra, har fastan för den även fast jag bara har läst 20 sidor :)


           

20:31

Nu har vi kommit hem från väringgården... inte den bästa resturangen om man säger så.. men maten va okej och de e ju de bästa ;)

när vi kom hem satte vi oss och och käkade tårta :) pappa fick sin present och alla va nöjda å glada! :) Nu sitter jag i soffan och håller på att spricka xD har käkat så jävla mycke mat ikväll men han fyller ju bara år en gång om året så då får man faktiskt unna sig :)



Hemma!

Nu har jag kommit hem igen :) köpte en liten present till pappa så då va de avklarat också! :) riktigt nöjd :) hoppas han blir lika nöjd som mig :) Nu när jag kom hem så tog jag en lite cola och en brownie sen satte jag mig på verandan och fikade lite ;) riktigt naaajz!! ;)



2 lektioner bild...

Halloj! sitter i plugget nu :) har nyss gjort klart dom första två lektionerna som är bild.... två timmar bild på morgonen kan bli lite långtråkigt.. men bättre de än matte iaf, så jag ska inte klaga ;)

Nästa lektion är svenska också ganska kul :D så de blir en rätt chill dag idag ;) Nu måste jag ut å ta en cigg innan svenskan börjar.. hörs sen hörrni :) 

             


Grattis pappa! :)

Godmorron på er!

Idag fyller min kära pappa år :) De blev inget speciellt firande nu på morgonen.. men sen ikväll ska han jag och lillebror ut på resturang och fira :) så de blir nice!

Mina föräldrar är väldigt viktiga för mig! Dom stöttar mig i allt som jag gör eller väljer och dom är verkligen världens finaste föräldrar! Hoppas att han blir glad för sin present och att han får en riktgit fin dag :D

Nu måste jag skynda mig till skolan :) ha en bra dag! så uppdaterar jag mer när jag kommer hem, eller kanske ett inlägg där om jag hinner.

puss på er!!



Sov gott! :)

Gör ett sista inlägg för kvällen ;) kom ju på att jag hade tänkt berätta att vi har fixat (farmor och jag) en riktigt snygg påsk/vår bukett :) mitt i köket står den och ser snygg ut :D haha de va bara de jag ville visa ;) sov gott nu allihopp så uppdaterar jag imorn ;)



            

             


21:04

Här sitter jag och designar :) Har snart gjort min helt egna flug-kollektion!!! så jäävla snygga bilr dom!! kanske de jag ska jobba med sen designa flugor?

Asså de som e med mig är att jag vill ha ett jobb där jag tjänar pengar... inte ett sånt där jag jobbar som fan men inte får ut nånting... De funkar absolut inte för mig! Utan jag vill ha ett jobb som jag tycker är kul men ändå tjänar feta pengar på.. Tyvärr verkar de i princip helt omöjligt att ha båda två.. och om jag måste välja går pengarna före nöjet.. så jag har mycket att tänka på..

Det jag ville komma till va iaf att jag verkligen vill bli designer! Jag tror att de är ett jobb som skulle passa mig riktigt bra! frågan är bara hur man ska lyckas att komma långt med de..? När man säger de låter de nästan som när småbarn säger "jag ska bli kändis när jag blir stor" så jag vet inte faktiskt.. kanske får utbilda mig till nånting annat och jobba som designer vid sidan av helt enkelt.. Jaja designer ska jag bli iaf no matter what. Jag är så pass envis så de kommer bli så!

Här de senaste jag har gjort :) en fluga i svart skinn med fastsydda svarta paljetter. Riktigt gala-snygg är den ;)





Lyckad dag! :)

Idag har de vart en lugn och skön söndag :) vaknade rätt sent men är trött ändå så jag somnar nog gott ikväll ;)
Som jag sa tidigare va farmor och farfar här idag (säger farfar om hennes man, för han är mer det än min bioligiska riktiga farfar) Vi tog en supermysig promenad i skogen och plockade lite videkissar :)

En riktigt mysig och lyckad söndag helt enkelt :)

Hoppas ni också har haft de bra :)



God morgon på er!

Hej sötisar!! :) söndag idag då ;) igår var jag ute och festade med lite vänner :) alltid kul att träffa folk :) och duktig som jag är kom jag hem precis i tid ;) Nu sitter jag med ett glas cola och njuter av livet ;)

farmor och hennes man (min plastfarfar) äe här och tapetserar om lillebrors rum :) så aa de blir en lugn dag idag. Hoppas att ni också har haft en rolig helg? :)

pussiluss!! :)



          

Lite känslor..

Alltså jag har kommit till en punkt av mitt liv där jag känner att jag skulle kunna byta bort stora delar av mitt kontaktnät... de känns som att de är få personer som alltid finns där när de behövs, och att alldeles för många är där bara för vinna nånting själv av de.... Det är svårt att veta vem man kan lita på.. Är trött på falska personer som har en tanke bakom allting och inte är med mig för den jag är!

Liite depp-inlägg vart de nu.. Men kände att de va nånting jag kunde dela med mig av, och det är alltid skönt att skriva av sig! :) Ikväll ska jag iaf bara vara hemma med pappa och kolla på tv :) Har verkligen fastnat för project runway!! Faan vilken chans dom får asså. Dom borde göra nått liknande i Sverige :)



Gillar ni Marni at H&M kollektionen?

Jag var vääldigt spänd på den "nya" Marni at H&M kollektionen! Men när jag såg den online måste jag säga att de va en besvikelse.. Jag tycker att de nästan bara va konstiga kläder där.. De va typ en sak som jag skulle kunna tänka mig att ha på mig (med rätt accesoarer) och de va en gul skjorta. Resten va typ skit :S

Hårda ord men sant!

Seriöst asså, vem vill ha nånrting sånthär på sig!? De ser ut som nånting taget ur en popvideo från 80-talet :S

 

         


15:17

hello!!

Asså jag har blivit helt beroende av min keps.. eller av att ha saker på mitt huve rättare sagt ;) förut hatade jag att ha mössa, keps, luva aa typ allt som man har på skallen. men nu kan jag knappt gå ut utan de haha så ser ni mig nångång ute kan ni va rätt säkra på att jag kommer ha mösse eller keps på mig ;)

Jag kan ju också berätta lite mer detaljerat att jag har slutat röka.. Eller.. asså vet inte om man kan säga att jag har slutat helt när de bara har gått 5 dagar.. Jag är i vilket fall som helst stensäker på att jag inte vill röka längre. så mentalt har jag slutat helt, hoppas bara kroppen e med på noterna ;)

Två saker till har också hänt under tiden jag har vart sjuk. Den ena är att jag har tagit bort min labret (piercingen i underläppen). Och den andra är att jag har blivit beroende av cola light. tror att de e lätt att dra på sig sånna "beroenden" när man håller på att lägga ner rökningen, de e typ som tröst haha :)

Såhär ser jag ut idag med min awesome röda h&m tröja och min vita puma keps hihi :)



Färgad iphone!!!

Har blivit helt besatt av iphones haha mamma får knappt använda sin egen telefon längre.. så nu har jag bestämmt mig för att jag ska köpa en :) vet inte när de blir dock måste spara lite pengar först ;)

En annan sak som är så freaking snyggt är när man byter glas på dom eller vad man nu gör.. iaf så kan man byta färg så de ska jag göra med den sen tror att de blir blå ;)

Nu ska jag försöka sova god natt!!

                       


Katt-mys

Godmorrn!

Jag vaknade för en stund sen har käkat liter frukost, tagit ett eftermaten-tuggumi (jag har ju slutat röka) ;)

åå asså de va så jääävla mysigt igår kväll, våran katt misse har typ blivit sjuk.. han har nått fel på sitt hjärta :( så han kommer inte leva så länge till.. och nu när han har blivit de har har han blivit så kelsjuk han hoppar upp i ens knä och kurrar typ hela tiden :) de gjorde han alldrig förut.. Så igår somnade jag med kisse-misse på magen jätte mysigt! :)



Feber imorse... -.-

Hello!

Vaknade imorse med feber... så jävla typiskt... som tur är verkar den ha försvunnit lika snabbt som den kom så de e skönt :) idag har jag inte gjort speciellt mycke, legat hemma och spelat spel på ipaden :P rätt kul faktiskt om man inte har annat för sig ;) Nu sitter jag hos mamma och har nyss käkat en riktig middag (alltså inte typ gröt) för första gången på flera dagar.. har inte fått i mig nå annat :S Nu ikväll mår jag mycke bättre! de va väl nå dödsryck från förkylningen att ge mig feber idag haha ;) Har tagit en bild till er iaf :) nu ser jag rätt normal ut igen :)



Äntligen börjar jag bli frisk!!!

Hejsan!

Nu har jag legat helt död i soffan i flera dagar.. har varit och är riktigt förkyld med feber ont i halsen, huvet.. aa ont i hela kroppen helt enkelt... men nu börjar de äntligen ge sig så de e skönt! Tänkte bara säga att jag inte har dött och att jag kommer blogga mer när jag blir helt frisk. får se om jag gör nått mer inlägg ikväll.

Ni får ha en skön fredag ;) puss på er!!

och nej jag kommer inte lägga upp nån bild för då kommer ni få en riktig chock.

Varför är inte jag född tidigare..?

Asså de finns inget jobbigare än att vara riktigt partysugen (hela tiden) men sällan kunna göra de.. och ännu mer sällan komma in på klubb -.- jag HATAR att inte vara 18 så jäävla irriterande.. men what to do lixom.. bara å vänta.. jag kan iaf lova er att ni kommer se mig ute varje helg. kanske på veckan också haha vem vet ;) nejrå men jag kommer nog va ute iaf 3 dagar i veckan kan jag gissa ;) så är de.

Nu har jag nyss kommit hem från plugget. typ ashungrig! låter som ett galet monster är i min mage :S dock finns de bara mackor hemma :S vi städade kylen och frysen för några dagar sen och då rök allt.. i värsta fall får jag väll gå till konsum eller statoil å köpa nått ;)



20:07

Söndag :) en skön söndag faktiskt ingen ångestsöndag, riktigt skönt! :)
imorn ska jag till plugget har en del saker som jag måste jobba med som fan nu efter dom missade dagarna.. men de ska nog gå bra, speciellt när jag är såhär uppåt ;)

Igår va jag på en fest med lite vänner, kul som fan! träffade massa nya söta männsikor också så de va asnajs :D
Haha de va bla en gullig kille som ville sminka mig hehe så jag blev sminkad (alltså en manlig sminkning) ;) De hör inte till vanligheterna att jag blir sminkad.. men men de va kul de också ;)

Nu ska jag kolla lite på snygga smycken till mitt öra. asså så jäävla fucking nöjd med de! tyvärr så började de blöda igår så liite rädd att de blev för mycke töjt försa gången.. så nu får jag låta de läka ordentligt i några veckor innan jag töjer nästa gång ;)



Då va de första klart

Hej på er!

Nu har jag töjt mitt öra för fösta gången :) tyvärr verkar de som att hon på punkt shop som sålde smycket har lurat mig.. antagligen för att de va dyrare inte vet jag.. eller så kan hon ingenting -.-

iaf så töjde jag 3mm förstå gången och mitt hål va som ett vanligt hål alltså som en nål.. :S  gissa om de gjorde ont.. svar: JAAA SOM FAAN! höll på att avlida! :S

Men men vill man va fin får man lida pin eller vad man säger ;) och de blev riktigt fin! :)
här kommer bilden :)



Asså vanliga tonårs "problem" eller..?

Hej igen haha ;) Först vill jag bara säga att jag sitter och bloggar som fan för att hålla mig vaken xD redan trött men men ;)

Alltså jag har grova problem... -.- De e nämligen såhär att jag har börjat gilla den lite rockiga stilen... bli inte rädda nu! jag gillar mode också men jag tycke de e riktigt snyggt med rockstil... frågan är bara kan man blanda modernt (med de menar jag typ märkeskläder) med en lite rockig stil? eller skulle de se förjävligt ut?

Faktiskt är de inte bara kläderna och utseendet som jag gillar med de utan också musiken :S de är de som oroar mig mest.. har alltid HATAT rock men helt plötsligt tycker jag de e riktigt skönt att lyssna på.. jaja men jag är lite cp-störd de e bara att inse..

Här är iaf min nya låt:

lyssna och njut ;)


Fika med bästa ida <3

Lite senare idag ska jag åka och träffa min söta kompis ida :) vi tänkte dra in till stan och fika sen kolla lite på töjörhängen :) så de blir mysigt men de blir inte förns typ 4-5 så tills de får jag sitta och underhålla mig själv här hemma :)

Btw måste bara berätta världens äckligaste sak som hände inatt!! asså jag satt och skypade med en kompis och ska ut å ta en cigg bara utanför dörren.. då va klockan typ 3 på natten, aa så sitter jag där och pratar å så och helt plötsligt hör jag att de ramlar nånting bakom garaget precis så att jag inte ser.. sen hör jag att nån typ springer iväg och jag ser en skugga... så jävla läskigt asså höll på att dö där ute :S men men.. jag vart inte påhoppad iaf.. De va väl nån nyfiken liten människa som ville se vad jag gjorde.. :S



Frukost :)

Godmorgon! :)

Eller för mig är de faktiskt inte morgon... har inte sovit nånting i natt :/ fattar inte att de ska vara så jäävla svårt att somna :( men när klockan började närma sig 7 bestämmde jag mig för att jag ska dygna och vara vaken till ikväll ist de är ingen idé att försöka sova nu, för då kommer jag sova till typ 3-4 på dagen och de är bara onödigt.. så förhoppningsvis kan jag hålla mig vaken till typ 9-10 ikväll och vrida dygnet rätt på de sättet ;)

Så jag gick upp satte på mig min onepiece och lunkade iväg till statoil och köpte frukost haha ;)
såhär onyttig är jag idag (A)


            

Töja örat :D

Hej på er!

Guud vad jag har vart dålig på att uppdatera nu känner jag.. :S
här kommer iaf ett askul inlägg :D

Jag har efter mycket om och men bestämmt mig för att töja mitt öra :) de vänstra närmare bestämmt.
Tycker de e riktigt snyggt med sånna hål asså döör för de!! 8D Så nu sitter jag och letar som en dåre efter snygga smycken till mitt öra :) frågan är vad jag ska töja med..? och sen hur stort de ska bli..? Jag har kollat runt lite och då stod de nånstans att över 8 mm ska man inte göra (om man inte är säker på att man vill ha de resten av sitt liv..) så högst 8 mm antar jag. Så får jag hitta nått snyggt smycke att töja med :D skiit glad e jag"" har vart sugen på att göra de flera år, men aldrig blivit av.. Jag tror att jag vill ha nått bling bling eller en vanlig silverfärgad bara.. men som tur e kan man ju köpa flera olika och byta :D


Vad tror ni om nånting sånthär? :)


            


Dom här skitsnygga har jag fastnat för dom kostar ungefär 50 kr st och kommer från http://www.crazy-factory.com/index.php den bästa piercingsmyckes affären online! :)